Motionsdag 2014

Cyklister, fodgængere og dagplejebørn måtte fredag før efterårsferien spærre øjnene op, da børn i løb og børn på både cykel, rulleskøjter og løbehjul kom susende forbi på stierne i Lystrup.
Elsted Skole var nemlig i fuld gang med at afvikle motionsdag 2014, og det gik ikke stille af sig.

Læs mere og se billederne

Skolefoto

Som start på motionsdag 2014 stillede skolens elever og lærere op til dette flotte foto.

Lena Andersen den 24-10-2014
    Elsted Skole afholder informationsmødet "Børnehaveklassen - barnets første møde med skolen" for forældre til kommende skolebørn onsdag, den 19. november kl. 19 - 21.
    Se invitationen nedenfor.
    Kirsten Hust den 21-10-2014
    Hermed Nyhedsbrev fra Phønix.
    Kirsten Hust
    Tina Bröner Grimm den 01-10-2014
    Lukning af Lystrupvej
    Aarhus Vand oplyser, at man i forbindelse med projektet på hjørnet af Lystrupvej og Lystrup Centervej lukker Lystrupvej i en periode på 7 uger fra og med uge 42 til og med uge 48.Vejen lukkes mellem krydset Lystrupvej og Lystrup Centervej op til indgangen til Lystrup Skole.