Se elev-video

På skolens idrætsdag i ugen inden sommerferien var Peter Bach og Carl Sloth fra 8.x. rundt med kameraet og filme de mange aktiviteter.

Projektet blev udført på frivillig basis, og de har efterfølgende haft travlt i sommerferien med at redigere optagelserne. Det er der kommet denne flotte cirka 6 minuters video ud af.
 

Idrætsdag 2014

 • ikon
  Tina Bröner Grimm den 15-09-2014
  Store Smagedag på Elsted Skole
  På onsdag er der uddeling af gratis smagsprøver og nye retter på menuen i kantinen. Det sker i det første frikvarter kl. 9.40 ved blok 2 og ved hovedindgangen. Her uddeler vi gratis smagsprøver på perlebyggrød og speltsalat. Retterne kan også købes i kantinen, hvor der tillige er risotto på menuen.
  Store Smagedag fejres hvert år den tredje onsdag i september i de danske storkøkkener og kantiner. Her fejrer vi den gode smag og det gode håndværk. I år er temaet Kernegodt Køkken, hvor omdrejningspunktet er brugen af korn og kerner i nye og smagfulde sammenhænge - se mere på www.storesmagedag.dk

  Vi fejrer Store Smagedag på Elsted Skole, fordi vi er med i Aarhus Kommunes projekt ØkoLøft. Projektet handler om at lægge produktionen i kantinerne om til mere økologi og større fokus på årstidens grøntsager - se mere på www.økoløft.dk/project/okoloft-aarhus 
  Med venlig hilsen
  Kantinepigerne
 • ikon
  Mette Søberg den 10-09-2014
  Studietid på Elsted Skole skoleåret 2014-15

  På Elsted Skole forenes lektiehjælp og faglig fordybelse til ét begreb, som vi har valgt at kalde studietid.

  Efter at have arbejdet med denne nye opgave i en måneds tid er vi nu klar med den rammesætning for studietid, som vil være gældende for skoleråret 2014-15.

  Se venligst vedlagte bilag.