Mette Søberg den 20-09-2016
    Kære forældre

Se venligst vedlagte om ny fælles rammesætning for lektier i anledning af skolens konvertering af lærer-UU til to-lærertimer i skoleåret 2016-17.

Mette Søberg

Nick Pedersen den 01-09-2016
    Kære forældre

Sæt stort i kalenderen torsdag d. 24. november kl. 16.00 - 18.30

Hele Elsted Skole er denne uge omdannet til 4 mini-samfund: Brasilien, Rusland, Indien og Kina.
    Vi vil derfor gerne invitere forældre, bedsteforældre og søskene til at besøge de mange spændende butikker, udstillinger og kulturelle tilbud som eleverne på kryds og tværs af klasser og alder har arbejdet med op til denne forældreaften.

Vi har valgt at omlægge elevernes undervisning, så de har fri mandag d. 2. januar. Til gengæld skal de være i skole længere tid i temaugen. På forældreaftenen d. 24. november er der derfor obligatorisk skolegang for alle elever, så husk at melde afbud til fodbold, håndbold, fritidsjob osv.

SFO har åbent for pasning d. 2. januar, men vi håber at mange vil benytte lejligheden til at forlænge børnenes jule- og nytårsferie.

En mere officiel invitation følger senere.

Vi glæder os til at se jer. Det bliver en fest