Glædelig jul

Nu bæres lyset frem..Meget stemningsfuldt Luciaoptog i en mørkelagt gymnastiksal.

Elsted Skole ønsker alle en glædelig jul og godt nytår.

Mette Søberg den 19-12-2014
    Kære forældre

Med julen lige om hjørnet er vi næsten halvvejs inde i år 1 med den nye skolereform. Det har været et anderledes år med nye muligheder, men også udfordringer, som vi har måttet løse hen ad vejen.

I skal vide, at jeres opbakning og konstruktive tilgang i samarbejdet - også når der har været "bump på vejen" - er af meget stor betydning for skolens medarbejdere og skolens ledelse, og det skal I have mange tak for.

I skal også vide, at trods store forandringer har skolens lærere, pædagoger og TAP-personalet gået til opgaven med stor ildhu samt et vedholdende ønske om at levere kvalitet i arbejdet med jeres børn. Det skal de alle have stor ros for.

Det er således med forventning, at jeg ser frem til en ny halvleg i 2015, hvor vi sammen skal fortsætte arbejdet med at skabe den bedste skole i Elsted.

Med ønsket om en glædelig god jul
    Mette Søberg

N.B: 1. skoledag efter nytår er mandag den 5. januar kl. 8.10
    Mette Søberg den 17-12-2014