Motionsdag 2014

Cyklister, fodgængere og dagplejebørn måtte fredag før efterårsferien spærre øjnene op, da børn i løb og børn på både cykel, rulleskøjter og løbehjul kom susende forbi på stierne i Lystrup.
Elsted Skole var nemlig i fuld gang med at afvikle motionsdag 2014, og det gik ikke stille af sig.

Læs mere og se billederne

Skolefoto

Som start på motionsdag 2014 stillede skolens elever og lærere op til dette flotte foto.

Tina Bröner Grimm den 01-10-2014
    Lukning af Lystrupvej
    Aarhus Vand oplyser, at man i forbindelse med projektet på hjørnet af Lystrupvej og Lystrup Centervej lukker Lystrupvej i en periode på 7 uger fra og med uge 42 til og med uge 48.Vejen lukkes mellem krydset Lystrupvej og Lystrup Centervej op til indgangen til Lystrup Skole.
    Mette Søberg den 10-09-2014
    Studietid på Elsted Skole skoleåret 2014-15

På Elsted Skole forenes lektiehjælp og faglig fordybelse til ét begreb, som vi har valgt at kalde studietid.

Efter at have arbejdet med denne nye opgave i en måneds tid er vi nu klar med den rammesætning for studietid, som vil være gældende for skoleråret 2014-15.

Se venligst vedlagte bilag.