Idrætsdag

Årets idrætsdag blev afviklet i flot solskinsvejr og med en lang række forskellige aktiviteter.
Der blev prøvet kræfter med både boldspil og atletik og med lidt anderledes ting som skiløb, gummistøvlekast og sofacykel-stafet. Se billederne:

Så er der ferie

Der var stuvende fuldt i salen til sidste skoledag, hvor hele skolen og mange forældre var samlet for at ønske god ferie. Både elever og lærere optrådte, og der blev sunget Feriesang og råbt SommerferieRåb.
Læs mere og se billederne.

Inger Holm-Kristensen den 30-06-2014
    Kontakt
    I sommerferien kan Elsted Skole og/eller Elsted Skole SFO kontaktes iflg. vedhæftede oversigt.

Mette Søberg den 02-07-2014
    Kære forældre

Med skolereformen lige om hjørnet ser vi på Elsted Skole frem til nyt skoleår med en ny skolehverdag for børn og voksne. Medarbejdere, skolebestyrelse og ledelse har i det forgange år haft gang i en spændende proces med drøftelser af de nye temaer i reformen, og vi er nået frem til en struktur på skolehverdagen, som børnenes skemaer er et udtryk for.

Vi har gjort os umage, og vi er fortrøstningsfulde. Samtidig er vi også spændte på, hvordan de gode ideer på tegnebrættet kommer til at virke i praksis. Vi bliver helt sikkert klogere på meget i løbet af det næste år, og vi kommer nok heller ikke udenom, at der bliver områder, hvor vi får behov for jeres tålmodighed - indtil vi får justeret tingene til.

Fra kontorets side er vi ved at gøre os klar til ferie, og vi vil hermed ønske alle en rigtig god sommer.

Tina Bröner Grimm, Bjarne Nielsen, Nick Pedersen, Mette Søberg

N.B: 1. Skoledag efter sommerferien er mandag den 11. august.

Mødetid for 1. - 9. årgang:
    Kl. 8.10 - 10.10: Normalt skema
    Kl. 10.10 - ca. 11: Fællessamling i st. sal - skolen byder de nye 0. klasser velkommen
    Kl. 11 - og frem: Normalt skema

Mødetid for 0. årgang:
    Eleverne møder sammen med deres forældre ind til særligt program fra kl. 9.45 - 11.30.