Læs, Læs, Læs

Bøgerne er blevet brugt flittigt på Elsted Skole i de sidste tre uger op til påskeferien.

Skolen har endnu en gang haft "Læsebånd", og der er derfor dagligt blevet læst mellem en 1/2 til en hel time på alle årgange.

Nogle klasser har med udbytte læst sammen på tværs af årgangene.

På billederne hjælper 0.b og 2.b hinanden med den vanskelige kunst at læse.

Pia Bach-Thomasberg den 22-04-2014
    Vores "glemmekasse" er meget fyldt, så tjek lige om dit barn har glemt tøj på skolen. Tøjet der ikke er fjernet på fredag vil blive givet til godgørende formål.

Venlig hilsen kontoret
    Lena Andersen den 23-04-2014

Modersmålsundervisning 2014/15
    Så er det tid for tilmelding til sprogundervisning på EU/EØS modersmål for skoleåret 2014-15. Modersmålsundervisning er et gratis kommunalt tilbud for skolebørn i Aarhus Kommune.

Hvem er berettigede?
    En af elevens forældre skal være bosat i Danmark, og være statsborger i et EU-land eller EØS land (Island, Liechtenstein og Norge). Herudover er man også berettiget, hvis færøsk eller grønlandsk tales i hjemmet.

Læs mere: http://www.moellevang-skole.dk/ - i hovedmenuen til venstre, ”EU og EØS sprog”.

Tilmeldingsfrist d. 23. maj 2014.

Jacob Christian Møller Pedersen
    Administrativ medarbejder
    Møllevangskolen
    Møllevangs Allé 20 - 8210 Århus
    87 13 60 60 - www.moellevang-skole.dk

Mette Søberg den 11-04-2014

Sæt X i kalenderen: Mandag den 28. april kl. 19-21
    - og se venligst vedlagte bilag om informationsmøde vedr. ny skolereform på Elsted Skole - år 1.

God påske
    Mette Søberg